DECORAMIX
DECORATIUNI . AMENAJARI INTERIOARE.  AMENAJARI EXTERIOARE. MOBILIER LEMN MASIV 
HOME DESIGN . AMENAJARI GRADINA 
Imagine Imagine Imagine Imagine
{ COPYRIGHT © 2014 DECORAMIX}{ ALL RIGHTS RESERVED} • { CONTACT}
ACASA PRODUSEDECORATIUNI MASUTECOMODE TVRAFTURIBIBLIOTECI CUIEREMESE,SCAUNEPATURICUFEREDULAPURI, SIFONIEREMOBILIER BUCATARIE MOBILIER BAIEGHIVECE, JARDINIEREBANCIGARDURI LEMNPERGOLEOBLOANE DIN LEMNOBLOANE DECORATIVEFOISOARE ANCADRAMENTE FERESTREBALUSTRADEPERETI DECORMOZAIC LEMNTAVANE DECORUSI GLISANTEComanda, livrare, plataCONTACT
Modalitati si termene livrare si plata
Stimati clienti, dupa cum ati observat din paginile magazinului nostru, produsele pe care vi le punem la dispozitie sunt fabricate manual din lemn masiv de brad, la comanda, dumneavoastra putand personaliza, in cele mai multe situatii, produsul respectiv (prin alegerea dimensiunilor, a culorilor, etc)COMANDA

Pentru a comanda un produs preferat, va rugam sa completati formularul de comanda/cerere oferta din site, sau formularul de contact, precizand neaaparat codul produsului, numarul de bucati, localitatea de livrare, modalitatile de contact ( telefon, email) , eventual preferinte personale legate de produsul respectiv( dimensiuni, culori) .

Dupa receptionarea mesajului dumneavoastra echipa noastra va analiza cererea respectiva si va va raspunde, cu precizarea disponibilitatii / timpului de fabricatie / duratei de livrare / modalitatii de transport.

Nota :
- completarea formularului de comanda, sau a formularului de contact NU presupune achizitionarea automata a produsului, ci doar intentia dumneavoastra de a achizitiona produsul. Confirmarea achizitiei se va face abia dupa ce va vom stabili toate detaliile legate de fabricarie, si dupa ce va vom transmite datele complete asupra , termenului de livrare  estimat si modalitatii de livrare.


LIVRARE, RECEPTIE

Produsele pot intra in posesia dumneavoastra in urmatoarele moduri :
- prin ridicare directa de la biroul nostru din Targoviste, sau de la unul din ateliere din DB, PH
- livrare directa cu autovehiculele noastre
- livrare prin curier rapid

* modalitatea de livrare se va stabili pentru fiecare comanda, depinzand de gabarit, numar de bucati, greutate, etc
Valoarea transportului ( in cazul transportului direct sau prin curier) va va fi transmisa imediat dupa ce vom analiza cererea dvs.
** la livrarile directe, produsele vor fi receptionate si achitate la vehiculul de transport, apoi ridicate de catre client.
Transportul presupune livrarea la locatia indicata ( adresa) si ajutor pentru descarcare din masina. Manipularea si deplasarea ulterioara intra in sarcina beneficiarului ( in cazurile in care nu s-a convenit anterior si pentru manipulare, montaj produse etc) 
*** la livrarile prin curierat, produsele vor fi receptionate, de preferat, la sediul curierului ( pentru a se observa eventuale neconcordante, sau deteriorari la transport)

Termenul de livrare- intrucat produsele nu sunt de serie, fiecare comanda este unica, iar prelucrarea se face manual, termenul de livrare depinde de tipul produsului, numar produse si poate varia de la 10-15 zile la 40-60 zile ( in functie de complexitate, gabarit, nr bucati, alte comenzi in curs, etc).
La analizarea cererii dumneavoastra, veti fi anuntati de durata pana la livrare pentru fiecare comanda/cerere primita.
Produsele aflate in stoc se livreaza in 3-7 zile

PLATA

Plata se face in functie de tipul produsului:
- pentru produsele manufacturate la comanda ( ghivece, mobilier , cuiere, masute, rafturi, obloane, decoratiuni, garduri, mozaic,pavaje, etc) se va achita un avans de 20-50% din valoare produs pentru intrarea in fabricatie,dupa confirmarea comenzii( numerar/OP) , iar restul de 80-50% la livrarea/primirea produsului, numerar. Clientul poate opta pentru plata integrala in avans, pentru obtinerea unui discount mai mare. 
- pentru produsele unicat , pe stoc ( mobilier, decoratiuni, tablouri, obiecte ceramica pictata, lemn pictat) plata se va face la livrarea/primirea produsului.( impreuna cu costul de transport)
- pentru materiale si servicii de aplicare/montaj: pictura pereti, pictura mobilier, amenajari lemn, placari lemn, etc) - conditiile de plata se vor discuta in functie de comanda respectiva

Nota : intrucat produsele sunt prelucrate manual din lemn brut/masiv, si fiecare produs este unicat, pot exista mici diferente de textura, nuanta , intre fotografiile de prezentare si produsul finit.

ANULARE COMANDA, RETUR
- in cazul in care executarea comenzii dureaza mai mult decat termenul estimat , cu o durata apreciabila, clientul poate solicita anularea comenzii ( valoarea achitata in avans va fi returnata integral catre acesta, in termen de max. 5 zile)
- pe parcursul executarii produselor vom transmite catre client fotografii HD ale reperelor in lucru. In cazul in care se constata abateri reale, vizibile de la configuratie , culoare , proportii convenite,calitate, care nu se pot rezolva in timpul productiei, clientul poate solicita anularea comenzii ( valoarea achitata in avans va fi returnata integral catre acesta, in termen de max. 5 zile de la stabilirea realitatii abaterilor)
- la livrarea directa,la receptia efectuata la vehiculul de transport, daca clientul constata eventuale vicii ascunse , reale, ale produsului, neobservabile in fotografiile transmise anterior, produsele vor ramane in masina de transport si vor fi returnate , iar valoarea achitata in avans va fi returnata integral catre client, in termen de max. 5 zile
- la livrarea prin curier, la receptia efectuata- recomandam la sediul acestuia- daca produsele prezinta deteriorari reale legate de transport, acestea vor fi aduse la cunostinta curierului, apoi produsele se returneaza pe loc iar valoarea achitata in avans ( inclusiv valoare transport retur, daca a fost suportata de client,)se returneaza catre client in termen de 5 zile.
In oricare alta situatie decat cele prezentate mai sus, comenzile nu se pot anula, iar produsele nu se returneaza, clientul fiind obligat sa achite aceste produse la livrare.Refuzul de plata integrala la livrare ( in alte situatii decat cele prezentate mai sus )duce la returnarea produselor catre furnizor si pierderea avansului achitat ce catre client.

Pentru orice alta lamurire sau informatie suplimentara , daca este necesara, va rugam sa ne contactati la

telefon 0744423108 sau email : contact@decoramix.ro sau contact.decoramix@gmail.com